HALÁSZ JUDIT KONCERT - A vitéz, a kalóz meg a nagymama

Vége az eseménynek !

 
HALÁSZ JUDIT október végén megjelenő új lemezével folytatja azt a missziót, amit évtizedekkel ezelőtt elkezdett: a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésével klasszikus és kortárs
magyar költők verseit énekelve gyerekek és családok számára megszeretteti a magyar költészet legjavát.
 
Színészi pályafutásával párhuzamosan Halász Judit új műfajt teremtett
előadóművészként és mondhatjuk, generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.
Halász Judit a Vígszínház tagja, a magyar állam Kossuth-díjjal, Jászai Mari-díjjal,, Érdemes Művész kitüntetéssel jutalmazta eddigi munkáját és ami számára rendkívül értékes: a gyerekek - Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották.
 
Az előadáson Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait
hallhatja a közönség.
 
Jegyek: elővételben 3000 Ft, az előadás napján 3500 Ft-os áron kaphatók.
 
 
A jelenlegi szabályok értelmében amennyiben a kulturális eseményt az e művészet céljára rendelt helyszínen tartják meg, előre megváltott ülőhelyre szóló jeggyel, valamint a néző az előadás időtartama alatt az ülőhelyén tartózkodik, nem kötelező a védettségi igazolás, bárki szabadon látogathatja.
 
Amennyiben a jogszabályi környezet, az érvényben lévő közegészségügyi, járványügyi szabályok, rendelkezések változnak, az előadások a megvalósulás időpontjában érvényes jogszabályi előírásoknak megfelelően látogathatók.
A jogszabálymódosítás /pl. 'zárt térben tartott kulturális eseményeken való részvétel csak védettségi igazolvánnyal lesz lehetséges' esete/ nem számít vis maiornak, ilyen okokból a jegyek visszaváltása nem áll módunkban.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Esemény napja:

  • 2021 November 7. (Vasárnap)
  • 11:00

Esemény helye:


facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.