Metamorfózis - Szánthó Tibor fotókiállítása

Vége az eseménynek !

A Szepes Gyula Művelődési Központ tisztelettel meghívja
2018. április 6-án, pénteken 18 órára

SZÁNTHÓ TIBOR fotókiállítására

A tárlatot megnyitja:
M. NAGY PÉTER újságíró

Közreműködik: 
SZÉKÁCS NOÉMI fuvolán

A kiállítás megtekinthető 2018. április 30-ig – Érd, Alsó u. 9.

„8 évesen apámtól id. Szánthó Tibortól - aki 50 éven át fényképezte az Alföldi tájat, embereket - kapott Box kamerával kezdtem el kísérletezni. Az általa tanult tapasztalatok adtak kedvet és ambíciót a fényképezéshez, megismertem a korai eljárásokat, kamerákat. Kecskeméten kaptam fotószakos diplomát, majd fotó- és film-stúdiók munkatársaként dolgoztam. (MAFILM, Szeged) 
Torontóban töltött éveim során meghatározó volt André Kertésszel való találkozásom, mely nagy hatással volt a későbbi munkásságomra. A 2000-es években volt szerencsém Szipál Martin, Eifert János és Tóth István fotóművészekkel is találkozni. Rendszeresen szerepelek egyéni és csoportos kiállításokon itthon és külföldön egyaránt. (Torontó galériák, Alföldi Fotószalon, Lódz Fotógaléria - PL) 2007 óta tagja vagyok a Duna-Art Fotóklubnak, 2014-től a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének. (MAOE)
A fényhatások, a változó világ, a környezetükben élő emberek, a feltáruló mikró világ részletei mind érdekes fotótémák számomra.”

Esemény napja:

  • 2018 Április 6. (Péntek)
  • 18:00

Esemény helye:


facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.