Live Street Art 2019

Vége az eseménynek !

Idén is Live Street Art Érden a Főtéren!
2019. május 11.
Programok 13:00 18:00 óra közt

ÉLŐFESTÉS/EXTRÉMSPORT BEMUTATÓK ÉS WORKSHOPOK/KÖZÖSSÉGI FESTÉS ÉS GRAFFITI/ Kitűző készítés, egyedi tárgy festés WORKSHOP a Rajzszög kreatív terápiás alkotóműhely és a Pop Art Box csapatával EGÉSZ NAP!

- Élőfestés a LIVE STREET ART alkotói pályázatra érkezett munkákból, a zsűri által kiválasztott 10 legjobbat a művészek élőben készítik el a főtéren.

- GARFFITI ÉS ALKOTÓ WORKSHOP KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK!
A tavalyi évhez hasonlóan közösségi fal, lehetőség lesz több féle technikával saját egyedi szatyor (hogy ne keljen műanyag szatyrot venned a boltokban-ezzel is csökkentve a környezetszennyezést!) tornazsák festésére, kitűző készítés, a vállalkozó kedvűek hozhatnak pólót, tornacipőt stb. magukkal aminek festésében a Rajzszög Alkotóműhely és a PopArt Box tagjai lesznek segítségükre!

- STREET WORKOUT SHOW ÉS WORKSHOP
Modern nevén Street Workout, szabad (saját) testsúlyos edzés - extrém tornagyakorlatok, szabadtéri parkokban. Főként a mozgás és társaság kedvelők közösségek sportja ez. A sportból világbajnokságot is rendeznek, minden évben egyszer, amiből kis hazánk már elért dobogós helyezést is. Az egész világon elismert versenysporttá, életmóddá nőtte ki magát! A főtéren nem rég létrehozott pályán profi sportolók segítségével ismerkedhetünk meg ezzel a sportággal.

- SLACKLINE BEMUTATÓ ÉS WORKSHOP
Te is találkoztál már a fák között kifeszített, alig pár centiméter vastag, ruganyos kötélen ugráló városi “artistákkal”? Te is értetlenül nézted, hogyan képesek megcsinálni azokat az észvesztően látványos trükköket? Gondoltál már arra, hogy te is megpróbálkoznál ezzel a ma Magyarországon még alig ismert, de világszerte egyre népszerűbb sportággal, akkor itt a lehetőség!

-FLIPTRACK BEMUTATÓ ÉS WORKSHOP
Magyarország első és egyetlen AirTrack Parkour show-ja! Egy monumentális attrakció, egy 12 méteres speciális légszőnyegen, melyet a bemutatók között ki is lehet próbálni! Még több csavar, még több szaltó, még látványosabb koreográfia!

SZÍNPADI PROGRAMOK
15.00 ESSEMM
A 2010-ben berobbant rapper sikere a mai napig töretlen. Magyarországon a hip-hop élet egyik legegyedibb zenészeként tartják számon. A Garage Productions-nak köszönhetően vált híressé, körülbelül 13 éve van ebben a szakmában és folyamatosan azon van, hogy stílusát tökéletesen kidolgozza.
16.00 AK26
Első lemezüket 2011-ben készítették el, még 4-es felállásban, "Gyere le közénk" címmel. Ezután a Molnár testvérek duójára csökkent a csapat legénysége, ami később megmaradt végleges felállásnak. A testvérpár 2013 óta folyamatosan járja az országot, és a környező országokat, rengeteg helyen lépnek fel. Mára több, mint 1000 koncert van a hátuk mögött, illetve rengeted dedikálóturné, és közönségtalálkozó.
17.30 G.w.M
Varga Márk a.k.a G.w.M., 10 éves kora óta rappel. RAP a Stílusa az Élete. Azokról a dolgokról rappel, amiket megélt, vagy tapasztalt. A kilencedik kerület fenegyereke azóta is büszkén hirdeti kerületét. Curtis oldalán mutatkozott be először, ezzel 2013 végén robbant be zenei köztudatba.
19.15 a 2019. évi LIVE STREET ART alkotópályázat díjátadása
19.30 Irie Maffia
A 2005-ben alakult Irie Maffia rövid idő alatt a magyar közönség egyik kedvenc koncertzenekarává nőtte ki magát. Az elmúlt években az Irie Maffia a hazai fesztiválpaletta minden lehetséges színpadán koncertezett a Szigettől a Balaton Soundon át a Volt fesztiválig és most végre Érden csapnak nekünk egy hatalmas bulit.

MÚZEUMKERTI AFTER PARTY
21.00 órától Slow Village koncert és after party Hanzee, TINK a Mulató Azték és egy meglepetés vendég ? közreműködésével a múzeumkerti kocsiszínben
A SLOW VILLAGE tagjai (SLOW - zene, GOULASCH, NASH, TINK - rap) egy improvizatív élőzenés hip-hop koncertsorozaton találtak egymásra 2015-ben. Slow nyakmozgató beat-jei és a három rapper előadásmódja, szövege a honi hip-hop szcéna új ízét hozza, dalaikban, kiállásukban hordozva a nagy underground elődök szellemiségét. 2018-ban a "Feketenyáj" és "Jogos" cimű dalok videóit követően kiadták a "miezmámegin' EP" című hét trekkes kiadványukat, amit az Index az év 20 kedvenc megjelenései közé válogatott. Jelenleg második nagylemezükön dolgoznak.

DJ HANZEE 2003-ban kezdett a lemezjátszók mögött aktívkodni, majd producerként és remixerként is bemutatkozott. Széles spektrumon dolgozik, de leginkább a reggae, dub, trap, hiphop és a garage áll hozzá közel. DJ-ként eleinte vinylről játszott hip-hop-ot és drum and bass-t, innen egyenes út vezetett a scratch tudományának elmélyüléséhez. Ez olyannyira sikerült, hogy a 2018-as magyar DMC-n dobogós helyezést ért el.

TINK a MULATÓ AZTÉKOK és a SLOW VILLAGE hip-hop együttesek tagja, rap előadó, szövegíró/dalszerző, DJ, A HÁLÓZAT nevű zenei kollektíva egyik alapítója, mindemellett a SAMPLE TEMPLE radio show stábját is erősíti. Stílusára, ízlésének alakulására nagyban hatott a graffiti és a jazz. 2013 óta aktív dalok, kiadványok prezentálása terén, zenekari munkái mellett két szóló EP-je is megjelent.


A rendezvény ingyenes!
A szervező a műsorváltozás jogát fenntartja!

Esemény napja:

  • 2019 Május 11. (Szombat)
  • 13:00

Jegyár:

Live Street Art 2019

  • Jegyár ingyenes

Esemény helye:


facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.