Rajzpályázat FELHÍVÁS

Vége az eseménynek !

A Szepes Gyula Művelődési Központ rajzpályázatot hirdet az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulójának tiszteletére 6–18 éves diákoknak.

A pályaművek bemutathatják a szabadságharc eseményeit, történelmi alakjait és azt, hogy mit jelent ma számunkra a szabadság.

 

Az alkotások szabadon választott technikával készülhetnek. A munkákat A/4-es vagy A/3-as méretben, passzpartú nélkül kérjük beadni. Az alkotások hátoldalán tüntessék fel a pályázó nevét, életkorát, lakcímét, e-mail címét és a kép címét. Ha iskolán keresztül pályáznak az iskola nevét, az osztályt és a felkészítő tanár nevét.

Korcsoportok: 6–10, 11–14, 15–18 évesek.

A beadott munkákat szakmai zsűri javasolja kiállításra és díjazza. A legjobb rajzok készítői tárgyjutalomban részesülnek. A díjazott alkotásokat archiválási céllal fotózzuk.

Beadási határidő: 2020. március 2., éjfél (Varga Katalin nevére) A postai úton érkező pályázatok várható késése miatt a hét első felében még fogadunk el rajzokat.

 

A kiállítás megnyitója és a pályázat eredményhirdetése: 2020. március 15. vasárnap, 15 órakor a Szepes Gyula Művelődési Központban (Érd, Alsó utca 9.) A díjazottakat előzetesen e-mailben kiértesítjük.

A kiállítás megtekinthető: 2020. április 14-ig. Az alkotások átvehetők 2020. április 20-tól a művelődési központban.

 

Bővebb információ a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen és a 23/365-490/112 telefonszámon kérhető.

Esemény napja:

  • 2020 Március 2. (Hétfő)
  • 23:00

Esemény helye:


facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.