NYÁRI SZABADTÉRI SZÍNHÁZ: Testvérest

Vége az eseménynek !

Mindjárt 40 leszel. Mit tudsz felmutatni? Végre közelében vagy a kamaszkori álmaidnak, sok munkával itt egy nagykoncert a Barba Negrában, ami biztosan feltesz a rocktörténeti térképre. Közben meghal a tesód, nála több évet még soha nem éltél le együtt senkivel. És elnézve ezt a mostani csajodat, aki nem tudja mi az a loop, meg a cuvée, nem is lesz még egy ilyen valaki. Persze Sacika jókor ölel, és jókor ordít, ami talán több mint magányosan meghalni álmok és célok nélkül. De nehogy már meghatódjunk önmagunktól, inkább szóljon a rock’n roll és irány a patológia!

A testvérharc és szeretet örök és természetes téma, mindenkinek van hozzá köze. „Hogy van az, hogy két testvér ugyanabban a családban nő fel, ugyanolyan közegben, elvileg ugyanazt a szeretetet és törődést kapják, de mégis nagyon különbözőképpen tud alakulni a sorsuk. Vajon ez pusztán genetikai kérdés-e, hogy valaki mennyire lesz sikeres vagy mennyire csúszik meg az életében?” Ezek a kérdések fogalmazódtak meg Scherer Péter rendezőben és Gyulay Eszter dramaturgban, mikor hozzáláttak a darab előkészítéséhez.
A Testvérest főszereplője Zsolt, a rocker, aki élete legnagyobb dobására készül, amikor hirtelen hírt kap bátyja haláláról. A Barba Negra színpadáról hirtelen a patológia bejárata előtt találja magát, ahol emlékeinek felidézésével ismerhetjük meg a testvérpár történetét.
 
Szereplők:
Katona László
Scherer Péter
Simkó Kati
 
Jelmez: Pirityi Emese
Dramaturg: Gyulay Eszter
Dalszöveg: Molnár Gusztáv
Zene: Katona László és Molnár Gusztáv
Asszisztens: Hodászi Ádám
Rendező: Scherer Péter
 

Időpont: 2021. augusztus 13., 19.30

Helyszín: a Magyar Földrajzi Múzeum kertje (2030 Érd, Budai út 4. - bejárat a Főtér Múzeum sétány felőli kapujánál)
 
Jegyek online elővételben 2900 Ft.- , illetve az előadás napján a helyszínen 3500 Ft.- áron válthatók.
Az elérhető jegyek száma limitált, a jegyek nem helyre szólnak, az ülőhelyeket érkezési sorrendben tudják majd elfoglalni.

Esemény napja:

  • 2021 Augusztus 13. (Péntek)
  • 19:30

Esemény helye:


facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.