Butaságom története - „Színház az egész világ!" c. színházbérlet előadása (1.)

Vége az eseménynek !

Butaságom története – zenés vígjáték két felvonásban a Körúti Színház előadásában
 
„Talán a sors akarta így. Talán a sors akarta azt is, hogy találkozzam Lacival.” Így kezdődik egy nő butaságának története, a férfival. Mérey László ünnepelt színész. Kabók Kati nem. Ő csak ünnepelt színésznő szeretne lenni. A lány szerelme éppen az a Mérey László, aki nem vette fel a főiskolára. A lány odamegy a házához, hogy megmondja neki, ő akkor is színésznő lesz. De ha sikerül neki, akkor nem veszíti-e el éppen vágyainak tárgyát: a férfit?
Shakespeare is megírta már, hogy „...a szép nőnek nem árt butaság”. De valóban buta-e a nő? Vagy csak az orránál fogva vezeti a férfit?
Gyárfás Miklós forgatókönyvét Szabó Kristóf alkalmazta színpadra. A Körúti Színház új romantikus vígjátéka modern színpadképpel, dalokkal és kiváló alakításokkal gyönyörködtet, miközben a film ismerős jelenetei sem maradnak el. Kiss Manyi legendás szerepét Esztergályos Cecília alakítja, Básti Lajos és Ruttkai Éva felejthetetlen karaktereit Janklovics Péter és Karaivanov Lilla játsszák.
 
Szereposztás:
Karaivanov Lilla
Janklovics Péter
Esztergályos Cecília
Szabó Kristóf
Oroszi Tamás
Barki Zita / Dékány Lilien
Pecsenyiczki Balázs
Karap Diána
Malik Édua
Továbbá közreműködnek
a Dívák: Pikali Gerda, Gyebnár Csekka, Placskó Emese
 
Gyárfás Miklós filmforgatókönyvéből színpadra alkalmazta: Szabó Kristóf
Rendező: Galambos Zoltán
Zene: Zerkovitz Béla és Márkus Alfréd dalaiból hangszerelte Turcsán András
Koreográfia: Sebestyén Csaba
Jelmez: Plathe
 
 
A két alkalmas bérlet ára: 5500 Ft.-
Jegyek online a Jegyx1 oldalán, illetve a helyszínen kaphatók a művelődési központ jegypénztárának nyitvatartási idejében.
Hétfő-Kedd-Csütörtök: 8.00-16.00
Szerda: 10.00-18.00
Szeptember 13-14-én a pénztár technikai okok miatt zárva tart.
 
Amennyiben a jogszabályi környezet, az érvényben lévő közegészségügyi, járványügyi szabályok, rendelkezések változnak, az előadások a megvalósulás időpontjában érvényes jogszabályi előírásoknak megfelelően látogathatók.
A jogszabálymódosítás /pl. 'zárt térben tartott kulturális eseményeken való részvétel csak védettségi igazolvánnyal lesz lehetséges' esete/ nem számít vis majornak, ilyen okokból a jegyek visszaváltása nem áll módunkban.
 

Esemény napja:

  • 2021 Szeptember 19. (Vasárnap)
  • 15:00

Esemény helye:


facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.