A tanú

Vége az eseménynek !

„Miért halad így a történelem? Hogy az emberiség derűsen váljék meg múltjától.” Így fejeződik be az első számú magyar kultuszfilm, amit az egész ország ismer és szinte minden második mondata szállóigévé vált. Amely kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. A film egy olyan korszakról, amit sokan átéltek, amiben a naiv, becsületes kisemberek csak sodródtak, és a mai napig nem értik, pontosan mi történt velük. Egyfelől tanulságos és szórakoztató mementója az újkori magyar történelem egyik legnyomasztóbb periódusának, másrészt ettől a történelmi hátterétől megfosztva is érvényes a mondanivalóval bír a naiv, alapvetően jószándékú kisember és az őt kénye-kedve szerint ráncigáló hatalom örök konfliktusáról. A főszerepben két olyan úriember lesz látható, akiknek a hangját mindenki csukott szemmel is ismeri; Kerekes József, Pelikán szerepében és Kautzky Armand, mint Virág elvtárs mutatkozhatnak be a színházlátogató közönségnek.
Pelikán József – Kerekes József
Virág Árpád – Kautzky Armand
Bástya elvtárs – Pecsenyicki Balázs
Valamint: Oroszi Tamás, Malik Édua, Karap Diána, Karaivanov Lilla, Ráhm Dániel, Faragó Ádám, Bence Timur, Bence Artúr, Barki Anna, Barki Zita, Medve József
Rendező: Galambos Zoltán
A látványt és színpadképet három hatalmas TV egészíti ki, mely nagy teret enged a helyszíneknek és a gyors változásoknak. A történet így igazán pörgős lesz, míg a színpadkép igazi kőszínházi élményt nyújt a nézőknek, akik a jól bevált recept alapján -remek történet, jó színészek, szép látvány -igazi szórakoztató színházi estét tudhatnak majd magunkénak.
 
Jegyek igényelhetők a művelődési központ jegypénztárában!
További információ: 06 23 365 490 telefonszámon a 105 melléken kérhető.
 
 
Jelenleg kötelező a maszk viselése az intézményben!
Megértésüket köszönjük, vigyázzunk egymásra!
Amennyiben a jogszabályi környezet, az érvényben lévő közegészségügyi, járványügyi szabályok, rendelkezések változnak, az előadások a megvalósulás időpontjában érvényes jogszabályi előírásoknak megfelelően látogathatók.
Szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják!

Esemény napja:

  • 2022 Január 23. (Vasárnap)
  • 16:00

Esemény helye:


facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.