Archívum - dátum szerint: szeptember 2022

A Nők Lapja ismert újságírója, kis és nagy titkok tudója, az emberi lélek ismerője az előadója a három alkalmas előadássorozatnak, mely során kiderül, a boldogság itt van mellettünk, olykor elég csak kinyújtani érte a kezünket.

2022. november 22. 18.00 - Vagy igazad van, vagy boldog vagy

"Az ember úgy általában körömszakadtáig ragaszkodik az igazához. Olykor bármi áron. Szakadjon, dőljön, törjön minden, nekem akkor is igazam van!

Ha belefeszülök is! Végehossza bizonyítás, indulatos asztalverés, értetlenség, csakazértis. És közben mindenki sérül, sebeket kapunk és sebeket osztunk a vélt vagy valós igazunk birtokában.

A furcsa választás lehet, hogy bölcsességet takar? Vagy igazad van, vagy boldog vagy..."  -  írja történetei elé Schäffer Erzsébet.

Hallgassuk meg együtt, hogyan lehetünk boldogok úgy is, hogy talán igazunk is van!

 

Helyszín: Szepes Gyula Művelődési Központ (Érd, Alsó utca 9.)

Belépőjegy: 1.000 Ft/alkalom

A Nők Lapja ismert újságírója, kis és nagy titkok tudója, az emberi lélek ismerője az előadója a három alkalmas előadássorozatnak, mely során kiderül, a boldogság itt van mellettünk, olykor elég csak kinyújtani érte a kezünket.

2022. október 25. 18.00 - Fiatal bárki lehet, de idős csak a java?

„Öreg korára mindenki olyan lesz, amilyen fiatalon volt. Csak olyanabb. A derűs derűsebb, a fukar fukarabb, a gyenge gyengébb, a jólelkű jólelkűbb,

az irigy irigyebb és így tovább. Amúgy, ha nem veszed észre, hogy öregszel, van egy biztos jel. Amikor a kamionsofőrök már nem füttyentenek utánad. Na, ez az!”

Előadásunkra egyaránt várjuk a fiatalokat és az idősebbeket, hiszen előbb-utóbb mindannyian megöregszünk – a kérdés valóban csak az, hogyan!

Idősek Világnapja 2022

„Találkozás egy régi szerelemmel”

Érd Megyei Jogú Város Idősügyi Tanácsa sok szeretettel meghívja az érdi 60 év felettieket a Monarchia Operett nagyszabású,

Szenes Iván dalaiból összeállított gálaműsorára 2022. szeptember 29-én, 16 órai kezdettel az Érd Arénába (Érd, Velencei út 39-41.).

A szépkorúakat a műsor előtt dr. Csőzik László, Érd Megyei Jogú Város polgármestere köszönti.

A részvételhez előzetes jegyigénylés szükséges! Az ingyenes jegyeket szeptember 12-től tudják átvenni a Szepes Gyula Művelődési Központban 8-16 óra között.

Október 12-én 19 órakor Badár Sándor önálló estje "Miért pont Ázsia?" címmel, a Szepes Gyula Művelődési Központban!
Jegyek kaphatók a Líra Könyvesboltban (Tesco) és online:
https://dumaszinhaz.jegy.hu/ticketsearch/city/erd
(A nem dumaszinhaz.jegy.hu-n vásárolt jegyekért kezelési költséget számolhatnak fel!)

A Nők Lapja ismert újságírója, kis és nagy titkok tudója, az emberi lélek ismerője az előadója a három alkalmas előadássorozatnak,

mely során kiderül, a boldogság itt van mellettünk, olykor elég csak kinyújtani érte a kezünket.

 

2022. szeptember 27. 18.00 - A csoda bennünk van

A csoda bennünk van - állítja Schäffer Erzsébet, s hétköznapi történetei nyomán, lassan mi is kénytelenek vagyunk elhinni, hogy igen, van valami bennünk,

mindannyiunkban valahol egészen mélyen, ami csodákat terem. Takargatjuk, rejtegetjük, pajzsokat rakunk elé, olykor elfelejtjük, néha megtagadjuk,

de tőlünk függetlenül ott van és éltet. Fogantatásunktól utolsó leheletünkig. Tartsanak velünk és fedezzék fel (újra) a hétköznapi csodákat!

 

Helyszín: Szepes Gyula Művelődési Központ (Érd, Alsó utca 9.)

Belépőjegy: 1.000 Ft/alkalom

Ki nyer ma – játék és muzsika 70 percben
Műsorvezető: Czigány György
Ki ne emlékezne a Kossuth Rádió kultikus komolyzenei vetélkedőjére, mely 1969 és 2007 között 9725 alkalommal jelentkezett hétköznapokon a déli hírek után?
Czigány György neve összeforrt a műsorral, s most Érdre látogat, hogy nálunk is felcsendülhessen az ismert szignál.
Közreműködők: Csányi Valéria (zongora), Pánczél Klaudia (szoprán), Bóka Kristóf (tenor)
 
Helyszín: Parkvárosi Közösségi Ház (2030 Érd, Gépész utca 14.)
A program az „Idősen, aktívan Érden” ingyenes idősügyi programsorozat keretében valósul meg.
A belépés a 65 év feletti érdi lakosoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 23-365-490/112.

facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.