Live Street Art - 2018

Az Érdi Ifjúsági Önkormányzat és a Szepes Gyula Művelődési Központ alkotói pályázatot hirdet, street art témakörben mindazok számára, akik kedvet és elhivatottságot éreznek a műfajjal kapcsolatban, van mondanivalójuk egyénileg vagy csapatban.

A pályázat témája:

„HÉTKÖZNAPI HŐSÖK”

Jelentkezés módja, feltételei:

  • Jelentkezéskor a megvalósítani kívánt pályamunkáról grafikai tervet kérünk beadni digitális formában vagy papír alapon, legalább A3-as méretben.

  • A jelentkezési lap kitöltése kötelező! A jelentkezési lap letölthető itt.

  • A jelentkezők egyéniben vagy csapatban nevezhetnek.

  • A határidőre beérkezett pályamunkákból, szakmai zsűri által a 10 legjobbnak ítélt alkotást az alkotók Érd központjában, a Főtéren a Live Street Art rendezvény attrakciójaként, egy erre kijelölt falfelületen elkészíthetik. Előreláthatóan 5-6 óra áll majd rendelkezésükre az alkotások elkészítésére.

Időpont: 2018. május 5. szombat

Falfelület: 3 méter széles, 2 méter magas (a kivitelezéshez szükséges festékekről és eszközökről a pályázónak kell gondoskodnia)

 

  • Díjazás:

I. helyezett bruttó 150.000 Ft

II. helyezett bruttó 100.000 Ft

III. helyezett bruttó 50.000 Ft

 

Eredményhirdetés a verseny napján (2018.05.05.) a LIVE STREET ART rendezvényen.

 

  • Nem megengedett az obszcén, nyílt szexuális tartalmú, tiltott önkényuralmi jelképek vagy bármilyen faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozást és lelkiismereti szabadságot, személyiségi jogokat sértő képek vagy szavak használata.

  • A rendező fenntartja a jogot arra, hogy az esetlegesen jó ízlést sértő, nívótlan, a leadott tervtől, témától eltérő grafikákat azonnali hatállyal töröltesse.

  • A pályázó tudomásul veszi, hogy pályaművével – a kivitelezést követően – a pályázat kiírója teljes körűen maga rendelkezik.

  • Nevezési díj nincs!

 

A jelentkezés módja: kitöltött jelentkezési lap és grafikai terv beküldése a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy a Szepes Gyula Művelődési Központ - 2030 Érd, Alsó u. 9. postacímre.

 

Beadási határidő: 2018. április 13.

Kiértesítés (e-mailben): 2018. április 23-ig.

facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.