Kiállítások

Kamaraterem

Göblyös Péter - Végre Otthon fotókiállítás és jótékonysági vásár az Eszkuláp Egyesület javára


Németh Réka - Eszkuláp Egyesület
"Göblyös Péter régóta fotózza védenceinket, egy-egy gazdikeresőnk időről-időre felkeresi a műtermében, ahogy a már gazdis kutyáink családjai is többször ajándékozzák egymásnak a profi fotók szépségét, időtállóságát. A ’Végre otthon’ egy különleges kiállítás abból a szempontból, hogy a fotók egy részén már gazdis védenceink és gazdáik láthatók - ez utóbbiak arc nélkül. A képek így is tökéletesen kifejezik a gazda és kutya egységét úgy, hogy ezek a kutyák a legkülönbözőbb életút után kerültek örökbefogadóikhoz. A gazdis fotókon túl néhány még, a "végre otthon" életérzést megismerni kívánó védencünk is bemutatásra kerül." 

A kiállított képek jótékonysági vásárából befolyt összeggel az Eszkuláp Egyesület állatvédő tevékenységét támogatjuk. A támogatási szándékot a kiválasztott kép címével kérjük az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezni. A képeket minimum 15.000 Ft-os adományért lehet megvásárolni. Az összes befizetésével, átutalásával, valamint a képek átvételével kapcsolatos további teendőkről a visszaigazolásban érkezik tájékoztató.

A megvásárolható képek online albuma itt tekinthető meg: 

https://www.facebook.com/pg/eszkulapegyesulet/photos/?tab=album&album_id=2160546110832919

 

A kiállítás megtekinthető 2018. május 29-ig – Érd, Alsó u. 9.

https://vizslafotozas.hu/

http://eszkulap.hu/

      

Előtéri fotógaléria

 

Körmendy Zizi - Madarat tolláról

A kiállítás megtekinthető május hónapban.

 

Előtéri kiállítótér

Minden, ami maci - Domokosné Pető Mária kiállítása

"A maci nem más, mint egy ölelés, négy végén mancsokkal."  /Gill Davies/

40 évig voltam óvónéni, így természetes a játékok, mackók szeretete. Én nem az értékes macikat kezdtem gyűjteni, hanem a kidobástól mentettem meg az elsőket. Ezeket kimostam, megjavítottam. Azokat vettem meg, amelyek már régóta porosodtak egy polcon, vagy egy árusnál, vagy "megszólítottak". Hamar elterjedt a híre, így egyre többen hoztak ajándékba is. Lassan ellepték a polcokat, végül már vitrint is kellett venni. A gyűjteményembe végül nem csak plüssök kerültek, hanem macis tárgyak, gyertyák, könyvek. Természetesen magam is készítek macikat. (textilből, fonalból, papírból). 

A kiállítás megtekinthető május 25-től június 30-ig.

  

 

facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.