Hírlevélre feliratkozás

Regisztrációmmal hozzájárulok, hogy a Szepes Gyula Művelődési Központ részemre hírlevelet küldjön és a kapott hírlevél olvasási és az abban található Szepes Gyula Művelődési Központ honlapra mutató linkekre történő kattintási szokásaim alapján körvonalazódó tarifa és készülék érdeklődésemnek megfelelően - a jövőben személyre szabott ajánlatokkal - előreláthatólag heti rendszerességgel – megkeressen és a megadott személyes adataimat erre a célra kezelje. Tudomásul veszem, hogy a Szepes Gyula Művelődési Központ postai és az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus címeken keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

 

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra. Nagyra értékeljük belénk vetett bizalmát, és elkötelezettek vagyunk az Ön személyes adatainak védelme iránt. Ez a dokumentum azt írja le, hogyan használjuk az Ön személyes adatait, valamint azt is megmutatja, Ön hogyan léphet kapcsolatba velünk, ha kérdése van személyes adataival kapcsolatban.

A személyre szabott hírlevélre regisztráló ügyfelek személyes adatait kizárólag személyre szabott,  ajánlatok hírlevélben történő küldése céljából használja fel. Figyelemmel az adatok önkéntes, az adattulajdonosok saját maguk által szolgáltatott voltára, az adattulajdonosok adatkezeléshez való hozzájárulása a regisztráció alapján megadottnak tekintendő.
A regisztráció során megadott ügyféladatokat a Szepes Gyula Művelődési Központ visszavonásig kezeli.

Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül további harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.
Az ügyfél kizárólag saját személyes adatait adhatja meg. Amennyiben nem saját személyes adatait adja meg, az adatközlő kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése.

 

 

facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.