Karácsonyi (rá)hangolódás a Catsby-vel

Vége az eseménynek !

Az évek óta tartó electro swing láz egyik legfrissebb hazai képviselője a 2016-ban alakult Catsby zenekar. Az 1920-as évek swing stílusjegyeit a mai kedvelt műfajokkal ötvöző formáció zenéjére olyan előadók voltak hatással mint Caro Emerald vagy az Electric Swing Circus és persze az electro swing koronázatlan királya, Parov Stelar. 

Az elmúlt években egyre népszerűbb elektro swing stílus a fúvós hangszerek, a zongora, a dob – és olykor a nagybőgő – klasszikusába keveri az ütemes elektro zenét, ami egyszerre ad lehetőséget a zenei virtuozitásra és a szórakoztatásra, valószínűleg a népszerűsége is éppen ebben rejlik. 

A Catsby zenekar tagjai fiatal, tanult zenészek, akik természetes színpadi jelenlétükkel és örömzenélésükkel biztosítják a felhőtlen szórakozást az élő koncerteken.

Az együttes sokszínű repertoárjában a nagy elődök és példaképek stílusjegyében született saját dalok mellett egyedi és különleges feldolgozások is szerepelnek ezúttal karácsonyi hangulatban.

A zenekar tagjai: Dakos Lilla (zenekarvezető, billentyű), Kertész Dóra (ének), Varga Nóra (harsona/fuvola), Kéringer Dávid (klarinét/szaxofon), Sári Szabolcs (trombita), Wagner Márk (bass), Nagy Csaba (dob)

A belépés ingyenes.

Esemény napja:

  • 2017 December 20. (Szerda)
  • 19:00

Esemény helye:


facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.