Lim-lom című ökomesejáték a Föld Napja alkalmából

Vége az eseménynek !

 

Környezetóvó bábos előadás óvodás és kisiskolás korosztály számára. Mesés környezetbe ágyazva beszélgetnek a gyerekekkel a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról és megmagyarázzák az ehhez kapcsolódó fogalmak jelentését és jelentőségét.

A Lim-Lom mese az Erdőben játszódik, amely az emberek gondatlan viselkedése miatt már nem olyan tiszta, mint régen… Itt laknak a főhősök, a hulladékból készült 120-150 cm magas marionette jellegű bábok (Papír Robi, Szatyor Aranka, Pityóka Pál, Bádog Andor), akik a Természet körforgásába szeretnének visszatalálni.
Az interaktív előadáson a társulat saját szerzeményei is felcsendülnek mint a Kukaszín Dal és az Újrahasznos Dal, mely által könnyen, játékosan megtanulhatóak a szelektív kukák színei és használatának szabályai.
Az előadás hossza: 45-50 perc.

 A Föld Napja alkalmából a programra a belépés INGYENES, de a helyek korlátozott száma miatt regisztráció szükséges a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Esemény napja:

  • 2019 Április 24. (Szerda)
  • 10:00

Esemény helye:


facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.