MESEBELI ÁLOM - a Csodavilág zenekar mikulásváró koncertje Parkvárosi Közösségi Ház

Vége az eseménynek !

A zenés meseutazás során, a közkedvelt hazai örökzöldek mellett, felcsendülnek a Csodavilág saját szerzeményei is. Napjainkban szinte kikerülhetetlen az interakció, ezért a zenekar műsoraiban nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a gyerekek tevőlegesen is részesei legyenek az előadásnak. Örömmel vonják be őket az éneklésbe, olykor egy – egy játékba. Természetesen a szülők, nagyszülők, felnőtt kísérők sem maradnak feladat nélkül. ?
Zenekar tagjai: Szigeti Eszter énekes/dalszerző, Porvay György László – basszusgitáros és Varga-Gottschall Zsigmond – billentyűs.
Mindhárman a zene más – más területein tevékenykednek, hosszú évek óta. A gyerekek szeretete, a szülővé válás, valamint a zene fontossága és az életigenlés ösztönözte őket arra, hogy létrejöjjön ez az új gyermekzenei formáció: a Csodavilág, ahol kicsik és nagyok egyaránt felhőtlenül lubickolhatnak a gyerekkor varázslatos világában.
Szeretettel várjuk a kicsiket egy zenés mikulásváró délutánra, a koncerten való részvétel ingyenes! 
 
A koncert után pedig mondd el a kívánságod a Mikulásnak és mi megörökítjük a találkozást!
A gyerkőcökről profi fotós készít közös képet a Mikulással, melyet elküldünk a regisztrációkor megadott e-mail címre, hogy örök emlék maradhasson, minden kedves résztvevőnek.
Szeretettel várunk mindenkit!
A Mikulással való találkozás részvételi létszáma korlátozott és az összes hely elkelt! A koncertre még igényelhetők jegyek a Parkvárosi Közösségi Házban.

Esemény napja:

  • 2022 December 6. (Kedd)
  • 16:00

Esemény helye:


facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.